Cum functionează

Ți-am pregătit o mică prezentare video pentru a înțelege mai bine cum funcționează site-ul Deladi.ro.

Înscrie-te

Deladi.ro elimină granițele fizice

și îți oferă un acces facil la profesori și profesioniști cu experiență din toată țara.

Pasul 1

Înscrie-te

Indiferent că ești un expert sau dorești să beneficiezi de serviciile unui expert, este necesar să te înscrii pe Deladi.ro

Pasul 2

Caută expertul de care ai nevoie

Profesioniștii își vor lista serviciile pe care le oferă și tarifele practicate, iar pentru ca tu să poți alege mai ușor cel mai bun expert pentru tine, am inclus mai multe informații despre fiecare expert cum ar fi: durata unei sesiuni, recenzii de la clienți, vechime, premii și diplome etc.

Pasul 3

Programează o sesiune

Acum că ai găsit expertul sau profesorul care te poate ajuta poți programa o sesiune. Se va iniția o discuție pentru a stabili data și ora care ți se potrivește în funcție de disponibilitatea ta și a expertului. În momentul în care accepți programarea făcută este necesar să achiți sesiunea, în caz contrar programarea va fi anulată.

Pasul 4

Fii pregătit pentru sesiune

Conectează-te pe contul tău online sau în aplicație și accesează pagina sesiuni din meniu.Accesează sesiunea programată, la ora stabilită conexiunea se va realiza în mod automat. În timpul sesiunii se pot încărca documente, iar la final, sesiunea va fi salvată.

Pasul 5

După sesiune

Ai acces la sesiune și la documentele încărcate timp de 30 de zile. În acest interval le poți descărca oricând gratuit. Iată câteva exemple utile: poți verifica ce s-a întâmplat la ora de meditație online, poți reasculta sau revedea răspunsurile si sfaturile primite de la avocat, poți reasculta exercițiul de încălzire de la ora de canto, etc.

Înscrie-te acum!

*Dacă nu ai peste 18 ani, roagă un adult să se înscrie

Află mai multe în secțiunea de Întrebări frecvente clienți.